Finisaje

Dotări și finisaje

1. Cărămidă

Cărămidă Porotherm 30 N+F Profi

Vitus Residence alege pentru construcții cărămida Porotherm 30 N+F Profi, primul sistem inovator de zidărie ceramică introdus pe piața din România de către Wienerberger.

Porotherm 30 N+F Profi este un bloc ceramic cu fețe de pozare șlefuite și îmbinare
verticală de tip nut și feder – destinat execuției pereților nestructurali de închidere și de compartimentare – din zidărie cu protecție împotriva penetrării apei.

Produsul se va utiliza în zidării cu rosturi subțiri utilizând mortarul Porotherm Profi sau spuma adezivă Porotherm Profi Dryfix extra. Utilizarea sistemului de zidărie Porotherm Profi Dryfix extra se face în baza Agrementului Tehnic nr. 001SB-01/378-2014.

Beneficii:

 • avantajul realizării pereților de zidărie cu grosimi diferite (25 sau 30 cm);
 • o performanta termica inbunatatita prin reducerea la minimum a grosimii rosturilora
 • are o fixare sigură și ușoară a diblurilor asigurată de pereții exteriori dubli;
 • au configurare pentru zidărie structurală în zonele cu risc seismic.

2. Beton cellular autoclavizat

Pentru o izolare fonica superioara intre apartamente Vitus Residence a ales YTONG Forte.

Ytong este primul brand de materiale de zidărie din lume si are peste 85 de ani de experienta ca si solutie pentru pereti de zidarie termoizolanta din beton celular autoclavizat (BCA).YTONG Forte are caracteristici excelente antiseismice si de izolare fonica, raportate la propria densitate si ofera de asemenea cel mai inalt nivel de izolare termica din categoria peretilor structurali.

Beneficii:

 • capacitate portanta
 • rezistenta uniforma la solicitari mecanice
 • masivitate termica mare
 • climat confortabil
 • izolare fonica optima
 • structura omogena
 • incombustibil

3. Vată bazaltică

Vata bazaltică cu grosime 100mm densitate 120kg/mc

Alegerea Vitus Residence pentru un confort ridicat este vata minerală bazaltică, cu care se face izolarea în construcțiile de apartamente noi .

Are la bază roca vulcanică, pe care Pământul o produce în cantități de zeci de mii de ori mai mari decât se poate consuma.

Vata bazaltică este un material izolator, proiectat pentru domeniul construcțiilor civile, ce protejează cel mai bine locuința împotriva focului.. Un avantaj major pentru mediu îl consituie faptul că produsul nu emite gaze toxice, în caz de incendiu.

Avantajele vatei bazaltice la Mihai Viteazul Residence by Vitus:

 • izolare termică deosebită (conductivitate termică scăzută λ = 0.037)
 • siguranță la incendiu – material incombustibil, nu arde
 • foarte bună atenuare a zgomotului (coeficient de absorbţie ridicat)
 • netoxic
 • rezistență scăzută la trecerea vaporilor de apă
 • contribuie la protecția mediului înconjurător
 • hidrofobizat – nu reține apă
  durata lungă de viață și stabilitate în timp a proprietăților
 • nu este agreat de insecte, rozătoare sau paraziți
 • neutru din punct de vedere chimic, nu conține materiale corozive

4. Tâmplarie PVC – Veka Softline 76

Sistemul SOFTLINE 76MD este ales de Vitus Residence pentru că are o eficiență termică extraordinară și un design minimalist, linii simple cu canturi elegante și muchii uşor rotunjite, fiind prevăzut cu trei rânduri de garnituri de etanșare și o adâncime a profilului de 76 mm.

Sistemul SOFTLINE 76MD permite ferestrei un coeficient de izolare termică de până la Uw = 0,75 W/m 2 K, în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit. Acest sistem este pregătit pentru rigidizări din oţel zincat conform prescripţiilor VEKA privind armăturile, minimum 1,5 mm, ceea ce conferă ferestrei termoizolante siguranță și durabilitate în exploatare.

5. Gresie producător Vitacer, import Spania

6. Uși interioare

Uși interioare Producător Lebo – exclusiv Germania

Vitus Residence a ales pentru apartamente usi interioare de la producatorul Jeld-wen din Germania Usi celulare cu structura RSPK asezata orizontal cu structura din lemn presat inchegat cu rasina speciala ptr umiditate, greutate cca 27 kg cu suprafata melaminata fina,Duritop weiß Lack a nu se confunda cu suprafata acrilica (dekor hartie) aplicata pe placa MdF! Tocul reglabil imbraca zidul complet, prevazut cu keder pentru izolatie fonica ,are prin concept deschidere 180 grade, USA se monteaza la fata zidului din interior! Tocul are la baza aceeasi structura ca cea a usi, conglomerat de lemn presat si inchegat ptr umiditate cu rasina speciala, recomandat ptr cladiri noi. Elemente sant prevazute cu balamale de teflon ptr izolatie fonica!

Calitatea si finisajul producatorului german Jeld – Wen sant recunoscute facand din acesta cel mai mare producator de usi pe Plan european si mondial!

7. INSTALAȚII SANITARE

Vitus Residence foloseste baterii de ceea mai inalta calitate: Hansgrohe , tot odata obiecte sanitare Roca recunsoscut dupa designeul lor deosebit.

Duș cu rigolă în pardoseală – Vitus Residence rămâne în trendurile actuale și prin alegerea de a include open space-uri în amenajarea băilor prin montarea unui duș cu rigolă în pardoseală. În ciuda faptului că par mai fragile, aceste cabine de duș au o durată de viață mai lungă datorită faptului că sunt realizate foarte simplu, din puține piese, ușor de manevrat, în special modelele fixe, adică cele fără ușă.

Unul din cele mai importante avantaje ale acestui tip de duș este ușurința cu care poate fi curățat. Față de cabinele clasice de duș, panoul de sticlă este dintr-o singură bucată. Se poate șterge ușor cu orice soluție pentru geamuri, iar interiorul se poate curăța cu soluții specifice gresiei care pot fi clătite direct cu dușul.
Wc Roca cu capac slim soft close și rezervor încastrat Alca Rezervoarele WC Alca sunt fabricate folosind materiale de înaltă calitate alături de cele mai noi tehnologii, având astfel garanția de funcționalitate și durabilitate în timp.

Clapetele de acționare sunt realizate dintr-un material rezistent.

8. Încălzire prin pardoseală REHAU

Ca marcă premium pentru soluții pe bază de polimeri, REHAU este lider internațional în sectoarele construcțiilor, automobilelor și industriei. Pe plan local, unde este prezentă de 25 de ani, compania este recunoscută pentru soluțiile de ultimă oră pe care le oferă în domeniul construcțiilor, și mai specific în domeniul instalațiilor termice și sanitare și soluțiilor pentru încălzire și răcire în suprafețe.

Datorită materialelor produse în Germania la cele mai riguroase standarde, sistemele de încălzire în pardoseală REHAU au o durată de viață de 50 ani și beneficiază de garanție REHAU de până la 10 ani pentru tot sistemul îngropat și despăgubire în caz de avarie. Clienții se vor bucura de următoarele beneficii, odată ce aleg sistemele de încălzire în pardoseală

REHAU:

 • Confort termic. Căldura se distribuie uniform pe toată suprafața, oferind o senzație plăcută, de căldură, ce se ridică de la nivelul pardoselii. Mai mult, nu mai exista curenți de aer, iar setarea temperaturii din cameră se face extrem de precis, rapid și ușor cu ajutorul termostatelor NEA.
 • Libertate în amenajare, datorită restricțiilor aferente altor sisteme. De exemplu, lângă
  ferestre pot fi poziționate canapele sau spații de relaxare, pentru frica de a optura alte surse de căldură
 • Economie de energie: Funcționarea la temperaturi scăzute a agentului termic din sistemul de încălzire în pardoseală duce la economii substanțiale, de până la 50% din factura de încălzire lunară.
 • Reducerea circulării prafului: variațiile de temperatură sunt mici in cazul sistemelor de încălzire în pardoseală; praful nu se ridică, iar zonele umede se vor usca mai rapid, reducând riscul apariției mucegaiului și a ciupercilor. Din aceste motive, sistemul este benefic pentru persoanele care suferă de alergii.
 • Fiabilitate: Nu în ultimul rând, sistemul de încălzire în pardoseală este sigur și nu necesită operații de întreținere; durata de viață estimată a tubulaturii este comparabilă cu cea a clădirii, de aproximativ 50 de ani.

9.Centrala IMMERGAS cu condensatie

Centralele cu condensare IMMERGAS folosesc o cantitate suplimentară de căldură echivalentă căldurii latente de condensare a vaporilor de apă din gazele de ardere. În felul acesta ele consumă cu până la 30% mai puțin gaz decât cele standard și au un randament mult mai ridicat. Sunt special concepute pentru a fi conectate la o gamă largă de accesorii opționale destinate termoreglării ambientale, sunt silențioase și garantează emisii poluante deosebit de reduse.

Vitus Residence a ales : VICTRIX OMNIA

Proiectată in deplin acord cu Directivele Europene privind utilizarea energiei, VICTRIX OMNIA este o centrală echipată cu modul de condensare din oțel inox și sistem de ardere cu preamestec total.

Gabaritul extrem de compact determină multiple posibilități de instalare in interior, in orice ambient.

La fel ca toate centralele Immergas cu condensare, VICTRIX OMNIA este certificată in clasa A.

PRINCIPALELE PUNCTE FORTE

 • Putere nominală maximă 25,0 kW (regim preparare ACC)
 • Dimensiuni (H x W x D) 738 x 400 x 235 mm
 • Inaltă eficiență sezonieră – domeniu de modulare a puterii 20 – 100%
 • Economii semnificative datorate pompei modulante cu consum redus
 • Clasa 6, cea mai ecologică sub aspectul emisiilor reduse de oxizi de azot (NOx)
 • Performanțe hidraulice deosebite oferite de pierderile minime de presiune in modulul de condensare
 • Sistem de ardere auto-adaptativ cu vană de gaz electronică și electrod unic multi-funcție.

PERFORMANȚE HIDRAULICE RIDICATE

Modulul de condensare care echipează VICTRIX OMNIA este realizat cu o singură serpentină de schimb de căldură din oțel inox. Absența colectoarelor și a mai multor serpentine in paralel asigură inaltă fiabilitate, iar numărul mai mic de imbinări sudate reduce riscul de fisurare.

Serpentina unică din oțel inox fără ingustări permite un debit hidraulic perfect echilibrat și reduce considerabil pierderile de presiune. Secțiunea internă, largă și constantă, limitează depunerile și reduce riscurile de infundare cauzate de impuritățile din apă (de ex. in cazul inlocuirilor de centrale in instalații vechi). Și acest argument face OMNIA ideală pentru inlocuiri.

POMPĂ DE CIRCULAȚIE CLASA ”A” Pompa electronică cu consum redus permite economii semnificative in raport cu pompele tradiționale. Prezența a două sonde NTC pe turul și pe returul instalației face posibilă modularea continuă a condițiilor de funcționare in acord cu cerințele sistemului, mărind eficiența sezonieră. Pompa poate fi setată in mai multe moduri de operare: sarcină hidraulică proporțională, Δt constant sau turație constantă.

CONTROL ELECTRONIC AL ARDERII

Vana de gaz electronică asigură controlul amestecului combustibil prin intermediul unui electrod multifuncțional poziționat in interiorul camerei de ardere; placa electronică auto- adaptează parametrii arderii in cazul variației densității aerului sau a combustibilului. O altă caracteristică este aceea că nu este necesară inlocuirea duzei la modificarea tipului de gaz (metan/GPL): adaptarea centralei se face printr-un simplu reglaj in software-ul plăcii electronice.

Pompa electronică cu consum redus de energie electrică permite economii importante in raport cu pompele tradiționale și se auto-adaptează la variațiile de debit, de exemplu in cazul prezenței robinetelor termostatate sau a vanelor de zonă.

Dotări imobil

 • Casa scării dispune de iluminat cu lumină naturală
 • Garaje si boxe subterane
 • Lift, cu acces din subsol, special destinat clădirilor rezidențiale de înălțime medie
 • Zonă verde
 • Pereți interiori cu inaltime de 2,80 m pentru apartamente si penthouse

Avantaje

 • Finisaje premium
 • Zonă de amplasare centrală
 • Compartimentări bine gândite
 • Pereţi din caramidă
 • Terase cu suprafețe generoase
 • Regimul mic de înălţime, al clădirii (S+P+4E+ E retras)
 • Poziționare în zonă de case

Boxe și parcare

Contracost, viitorii rezidenți pot achiziționa locuri de parcare subterane, supraterane şi boxe